Kontakt


 

Jeg har dessverre ikke mulighet til å ta i mot klienter nå,
men nettsiden oppdateres når dette endrer seg. Du kan sende mail til piavonhirsch@gmail.com om du vil settes opp på ventelisten.

 
 
 
therapy.jpg
contact.jpg

behov for Psykolog?

Dersom du ønsker terapi anbefaler jeg deg å ta kontakt med din fastlege. Fastlegen kan henvise videre til spesialisthelsetjeneste eller privatpraktiserende psykolog med avtale. Ved bruk av disse tjenestene betaler man som klient kun en egenandel.

Dersom du befinner deg i en akutt krise, har selvmordstanker, eller er bekymret for egen helse av andre grunner, anbefaler jeg deg å ta kontakt med legevakten. Legevakten kan hjelpe med psykiatriske problemer, og henvise videre til riktig instans. Telefonnummer til legevakten nær deg finnes på nett.

Legevakten i Oslo: 23 48 72 00. Mer informasjon om hjelpetelefoner og nettsteder HER.

Du kan også søke om å få gå i terapi gratis, hos viderekomne psykologistudenter ved Universitetet i Oslo her. Dersom du har økonomi til å betale full pris hos privatpraktiserende psykolog kan du droppe fastlegen og søke etter psykolog selv på denne nettsiden: Finnenpsykolog.no.

På Norsk psykologforenings nettside Psykologhjelp finner du ellers mye nyttig informasjon om psykologi og psykisk helse.

 
 
colleague.jpg

Samarbeid og prosjekter

Send meg gjerne en mail dersom du har forespørsler angående samarbeid eller prosjekter.

TEKSTER PÅ NETTSIDEN OG @PSYKOLOGPIA

Jeg har ikke kapasitet til å svare på personlige spørsmål, men send gjerne inn forslag og tips til tema du vil jeg skal skrive om, så tar jeg fatt på det når jeg får tid! Jeg vil skrive tekster som er nyttige, interessante, og som betyr noe for deg.

EN OPPFORDRING TIL MINE KOLLEGER

Har du innspill? Send gjerne en mail med ris eller ros.