Vi er noen sabla gavepakker!

Jeg er en gavepakke, og det er du også! “Because true belonging only happens when we present our authentic, imperfect selves to the world, our sense of belonging can never be greater than our level of self-acceptance.” Brené Brown
_____
Når min intensjon i livet er å leve kjærlig, må jeg starte med meg! Jobbe for å akseptere og verdsette meg selv som jeg er - med alle mine svakheter og rariteter! Jeg bør selvsagt jobbe for å være en god versjon av meg selv, og for å utvikle meg: kvitte meg med skadelig bagasje, og dyrke alt som fremmer positiv vekst, men det er viktig å verdsette prosessen, veien man går, omkjøringene, og blindveiene. Livet er ikke en motorvei, det er mer som en snirklete sti, tidvis mørk, tidvis muggen, tidvis kvikksand, tidvis nærmest ufremkommelig. Er helt greit å streve.
_____
Når du forsøker å vise deg frem til andre som du er: være autentisk og ufiltrert, får du bedre kontakt. Relasjonene blir emosjonelt nære og ekte: vi liker tross alt mennesker som er modige nok til å vise frem sine sår, arr, skjøre partier og sin særegenhet! Og som briljerer littegrann med sin unike sammensetning: som virkelig er seg sjæl! Er du ikke enig i at folk som uttrykker seg tydelig og tidvis presenterer ekstrem personlighet, er morsomme og befriende?
_____
Jeg har alltid forsøkt å gjøre en innsats for å ikke ta min indre kritiker for seriøst, og heller le litt av henne. Forsøkt å la være å tenke på at andre kan dømme meg, le av meg, baksnakke meg eller kritisere meg for å være meg. Forsøkt å huske på at de som dytter andre ned for å hevde seg selv stort sett har det ganske nitrist innerst inne. Forsøkt å huske på at vi alle tror andre legger merke til oss i større grad enn de gjør: de er nemlig hovedpersoner i sine egne liv, og vi spiller kun biroller! Do ur thang!
_____
Og vær din egen heiagjeng, for å bli den beste heiagjengen du kan være for dine nærmeste. God søndag: håper du får tilbragt litt kvalitetstid med deg selv eller noen du er glad i!

Screenshot 2019-07-01 at 15.27.13.png