Sømløse tilbud til nye familier

Takk til ABC Fødeavdeling for tilstedeværelse, varme, omsorg og respekt. Og kjære @oushf Vær så snill! Ikke fjern det som gjorde ABC til det eneste fullverdige og gode alternativet for gravide og fødende kvinner i Oslo, lag heller flere tilbud av samme kaliber. Tilbud som fokuserer på å gi den vorende mor god omsorg, som legger opp til kontinuitet og etablering av trygghet, og som ivaretar våre relasjonelle og emosjonelle behov. Tilbud som fokuserer på kvalitet, psykologi og menneskelig kontakt - i et av livets mest utfordrende faser og et av våre aller største øyeblikk.
_____
Politikerne vil at vi skal bære frem flere barn: så krev mer ressurser til kvinne- og mødrehelse. Så det blir fristende for oss å innfri. Så vi opplever at det å bære frem barn blir tatt på alvor. Så vi føler oss verdsatt for det arbeidet vi gjør. Å investere i et sammenhengende og sømløst tilbud til nye mødre og familier, er på toppen av det hele den ultimate form for forebygging. Tidlig intervensjon for alle barna: for fremtidens mennesker, før de trenger det. Det er lurt det! Snakk om kostnadseffektivitet! Om det er det dere vil snakke om, og det virker ærlig talt sånn!