Kunsten å leve med intensjon

Kjemp for å være bevisst hvordan du lever livet ditt! Få klart for deg hva du trenger som menneske, hva du vil fylle tiden din med, hva du ønsker å se tilbake på.
_____
Du trenger ikke en soleklar plan med konkrete mål om en type prestasjon. Men du trenger intensjon. Mennesker som har en klar intensjon for livene sine opplever det oftere som meningsfylt og givende.
_____
Det er dessverre mange som snubler rundt i narrativene sine, som passive passasjerer. Som bedøver hjernene sine med umiddelbar og overfladisk behovstilfredsstillelse. Som stilner de grunnleggende, rene følelsene med et endeløst operativt gjøremodus. Det å leve på automatikk og å følge strømmen blindt, er risikosport. Det kan resultere i eksistensielle kriser, i vonde liv og i psykisk lidelse.
_____
Så våg å kikke innover, på hvordan du henger sammen, og vær ærlig med deg selv, og tro mot deg selv: hva vil du at livet ditt skal handle om? Når du har bestemt deg må du velge det! For når du tar avgjørelser i tråd med intensjonen din for livet, vil du oppleve mer retning, mestring og mening. Det gir ro. Og det gir fler gode følelser.
_____
Min intensjon er å leve et kjærlig liv. Jeg vil prioritere gode relasjoner. Å dele verdifulle opplevelser med dem jeg er glad i. Å understøtte nærhet, samhold, fellesskap. Det er generelt, det er stort. Men den dagen jeg skjønte at det var min overordnede intensjon, falt mange brikker på plass. Livet leves, det fører meg hit og dit, men jeg tar hele tiden bevisste valg, og det er enklere når jeg vet hva jeg dypest sett vil og kan lene meg på den underliggende forståelsen for hva det er som er viktigst for meg. Hva er din intensjon?